Tervezés

Álmok papírra festve
Látványos burkolat készítéshez először burkolat tervre van szükség!
A burkolatunk kiválasztáskor a szépsége mellett tartsuk szem előtt azt is, hogyan lehet megvalósítani burkolást úgy, hogy az a legesztétikusabb képét mutassa. Egy látványterv ebben ad nagy segítséget.
Otti design, látványtervezés

Teljeskörű tervezés és tanácsadás

Cégünk komplex tervező és tanácsadó szolgáltatást nyújt a megrendelők részére: kültéri, belsőépítészeti, látvány- és burkolattervezési megbízásokat teljesítünk. Egy már meglévő épület rekonstrukciójához kérésre, a ház új arculatának kialakításához termékpalettánk burkolati elemeit bemutatva művészi akvarell-látványtervvel illusztráljuk ügyfeleink számára az Otti kövek által ébresztett különleges hangulatot.

Amennyiben igénybe szeretné venni személyes konzultációs- vagy tervezési szolgáltatásunkat, kérjük időpontot egyeztetni szíveskedjen. Az konzultáció első órája ingyenes, majd minden megkezdett óra díja bruttó 7.500 Ft.

Az árajánlat készítése díjmentes, azonban ha terv – vagy árajánlatmódosítás szükséges ennek díját kérjük egyeztesse az adott árajánlatot készítő kollégánkkal.

Köszönettel Otti csapat.

Belsőépítészet, lakberendezés

Készre tervezett, azonnal élhető terek

Kültéri tervező tervékenységünk nem csupán az épületek homlokzatát érinti. Tervező munkatársaink a kerítés, a támfal és a kert kialakításában is megbízóink segítségére vannak. Belsőépítészeti tervezésben, az enteriőrök megformálásában, a burkolataink keltette romantikus atmoszféra életre keltésében és lakberendezésben is otthon vagyunk. Az alaprajzok, falrajzok, burkolatok, a bútorok és a világítás megtervezését, a belső tér teljes dizájnjának kialakítását is vállaljuk.

Burkolattervezés

Ha rusztikus, romantikus enteriőr stílust kedveli, akkor velünk felöltöztetheti házát kívül-belül, pincétől a padlásig

A burkolattervezés az egyik leggyakoribb megbízásunk, mely az általunk gyártott termékek, kőelemek fektetéséhez és kiosztásához nyújt támogatást. Az öntött látszóbeton alkalmazások mellett kenhető loft polírbetonnal is készítünk designtárgyakat, illetve öltöztetünk tereket. Teljes ház tervezésehez vagy az említett feladatok ellátáshoz kérjen tőlünk ajánlatot!

Szeretne velünk dolgozni? Ne habozzon, írjon nekünk!